Dekor & Folie

Utskåret folie og dekor til bil, vinduer, gulv og vegg. Det finnes mange farger og varianter å velge fra, både til permanent og kampanjebruk. Vi hjelper deg med å finne den riktige folien ut i fra bruksområde.

Bildekor

Gjør bilen din om til en bevegelig reklamekanal! Dagens trafikkbilde er fullt av firmabiler som er pakket inn i egendefinert bedriftsreklame. Bildekor er en god måte å skape synlighet for bedriften din i trafikken, og gir massevis av eksponeringer til merkevaren din.

Du bestemmer selv om du eksempelvis kun ønsker logoen som dekor på bilen, eller om du vil helfoliere bilen med ditt valgte budskap.

Utskåret folie

Utskåret folie er logoer og/eller bokstaver som brukes på biler, båter, fly, vinduer, vegger, skilt og diverse. Her setter kun fantasien begrensninger. Forhør deg gjerne med oss om du er usikker på hvilke muligheter utskåret folie gir deg, og vi deler gladelig vår kompetanse!

Er du usikker på hvilke muligheter du har innen folie, står vi klare til å hjelpe deg!

Print

Fire-farget bilde eller tekst som printes på eksempelvis vinyl, refleks, banner, tapet eller gulvfolie.

 

Vindusdekor

Vindusdekor kan være gunstig å benytte seg av fra et dekorativt, informerende eller profilerende perspektiv. Vi tilpasser dekoret på vinduet etter dine ønsker, og er du usikker på hvilke løsninger du skal gå for så er vi selvfølgelig behjelpelige på området. Vindusdekor kan også brukes med formål om å hindre innsyn.

Gulv og interiørfolie

Gulvdekor er i utgangspunktet et kampanje produkt som egner seg godt på kjøpesenter, butikker og hoteller. Men kan også brukes til merking i barnehager, skoler og sykehjem.

Interiør folier er i vinden som aldri før. De kommer i mange varianter og strukturer som betong, tre, marmor, gull og glitter. Fra vanlig 4 farger print på vegg folier eller tapet har vi også folier til å kle vegger, dører, heiser og innredning.