Kontakt oss

Kom i kontakt med oss ved å sende en epost,
eller ring oss!

Telefon: 64 98 54 40

Epost: post@logotrykk.no

Adresse: Vestbyveien 29, 1543 Vestby

Våre ansatte

Logotrykkerne kjennetegnes ved et høyt fokus på service og er ekstremt løsningsorienterte. Her kan du lese litt mer om oss.

Yvonne Kjeilen Stavdal

Daglig leder/eier

Yvonne har vært daglig leder siden 2002 og begynte i bransjen i 1993. Hun har en finger med i det meste og er veldig glad i prioriteringslister. Yvonne styrer logotrykkerne med stø kurs.

Gry Vie

Grafisk designer

Startet i Logotrykk i 2006. Gry jobber også med kundebehandling, prising og klargjøring av jobber for produksjon. Gry er hobbyfotograf og har vært verden rundt, nesten.

Bente I. Solsvik

Grafisk designer

Bente har jobbet på Logotrykk siden 2014. I tillegg til design er hun flink med kunder og klargjører jobber til produksjon. Bente er en sporty dame og liker kajakkpadling.

Sigrid E. Lier

Sentralbord/regnskap

Sigrid begynte på Logotrykk i 2006 på sentralbord / ordrekontoret. Hun er allsidig og effektiv som gjerne stepper inn på grafisk om det trengs. Sigrid er en blid og hyggelig dame som tar utfordringer på strak arm. Hun sover utendørs stort sett hele året.

May-Britt Folkøy

Sentralbord/regnskap

Jobbet i Logotrykk siden 1997. May-Britt holder orden på regnskap, kunder og bestillinger og er det første blide ansiktet som møter deg når du besøker oss. May-Britt spiller i korps, elsker båtliv og prosecco.

Torill Jacobsen

Sentralbord/regnskap

Torill kom tilfeldig innom i 2015 og har vært hos oss siden. Selv om det koker rundt henne er hun alltid rolig og ordner opp i det meste. Torill er flink til å bake og er den offisielle bursdagkakebakeren vår.

Robert Gabrielsen

Produksjonssjef

Robert har vært her siden 1997 og har ansvar for produksjonen. Han har stor arbeidsstolthet og står på for å få jobbene i gjennom. Robert er dessuten engasjert sensor i lærlingutdannelsen for faget vårt. Hobbykokk og trives godt på Koster.

Ronny Wilberg

Produksjonsmedarbeider

Har vært hos oss siden 1997 og jobber med trykk, print og fargestyring. Tidligere silketrykker. Han sier aldri nei til å jobbe og er nok den på Logotrykk som har flest arbeidstimer i løpet av et år. Ronny liker alt som er fjernstyrt.

Randi Helene Haugrim

Produksjonsmedarbeider/
Prosjektleder

Randi begynte som lærling i 2011, bestod svenneprøven med glans og er den første i bransjen med Mesterbrev i profileringsdesign. Glad i bil og kalles GT-Sara av kolleger.

Kenneth Wangen

Produksjonsmedarbeider

Kenneth begynte hos oss i 2001. Han jobber med folie- og isoporproduksjon og er Logotrykks «Reodor Felgen». Veldig nøye. Liker å mekke motorsykkel på fritiden og har mere verktøy enn de fleste bilverksteder.

Stefan De Boer

Produksjonsmedarbeider

Stefan startet i Logotrykk i 2015. Jobber med print og flatbed og et ordensmenneske. Stefan er en glad gutt fra Nederland og kom til Norge pga. kjærligheten. Loppegeneral og fotballpappa.

Lars Einar Evavold

Produksjonsmedarbeider

Lars Einar har vært hos oss siden 2013 og jobber med print og folieproduksjon. Alltid positiv og hjelper til der det trengs. Lars Einar liker å pusse opp og heier på Manchester United.

Gro Aamodt

Produksjonsmedarbeider

Gro er den som har vært hos Logotrykk lengst, helt siden 1982. Hun har derfor bøttevis med erfaring og husker dessuten alt. Jobber med folieproduksjon og er en mester på å plukke småtekster. Tidligere håndballstjerne.

Daniel Refsnes

Produksjonsmedarbeider

Jobbet som vikar på Logortykk fra 2015 – 2016. Så fikk vi gleden av å få han med på laget igjen i 2018. Daniel jobber i produksjonen med folie og ferdiggjøring. Han spiller i band og er super sterk.