Våre ansatte

Yvonne Kjeilen Stavdal
Yvonne Kjeilen Stavdal Daglig leder/eier
Yvonne har vært daglig leder siden 2002 og begynte i bransjen i 1993. Hun har en finger med i det meste og er veldig glad i prioriteringslister. Yvonne styrer logotrykkerne med stø kurs.
Gry Vie
Gry Vie Grafisk designer
Startet i Logotrykk i 2006. Gry jobber også med kundebehandling, prising og klargjøring av jobber for produksjon. Gry er hobbyfotograf og har vært verden rundt, nesten.
Liv Kvello Lees
Liv Kvello Lees Grafisk designer
Liv startet som vikar for Randi. Med hennes stå på vilje og kreativitet om sitt arbeid ønsket vi å ha henne med videre på laget. Liv er en aktiv 3 barns mor, trener Tai Chi og kjører gammel jaguar.
Sigrid E. Lier
Sigrid E. Lier Sentralbord/regnskap
Sigrid begynte på Logotrykk i 2006 på sentralbord / ordrekontoret. Hun er allsidig og effektiv som gjerne stepper inn på grafisk om det trengs. Sigrid er en blid og hyggelig dame som tar utfordringer på strak arm. Hun sover utendørs stort sett hele året.
May-Britt Folkøy
May-Britt Folkøy Sentralbord/regnskap
Jobbet i Logotrykk siden 1997. May-Britt holder orden på regnskap, kunder og bestillinger og er det første blide ansiktet som møter deg når du besøker oss. May-Britt spiller i korps, elsker båtliv og prosecco.
Torill Jacobsen
Torill Jacobsen Sentralbord/regnskap
Torill kom tilfeldig innom i 2015 og har vært hos oss siden. Selv om det koker rundt henne er hun alltid rolig og ordner opp i det meste. Torill er flink til å bake og er den offisielle bursdagkakebakeren vår.
Robert Gabrielsen
Robert Gabrielsen Produksjonsmedarbeider
Robert har vært her siden 1997 og har ansvar for produksjonen. Han har stor arbeidsstolthet og står på for å få jobbene i gjennom. Robert er dessuten engasjert sensor i lærlingutdannelsen for faget vårt. Hobbykokk og trives godt på Koster.
Ronny Wilberg
Ronny Wilberg Produksjonsmedarbeider
Har vært hos oss siden 1997 og jobber med trykk, print og fargestyring. Tidligere silketrykker. Han sier aldri nei til å jobbe og er nok den på Logotrykk som har flest arbeidstimer i løpet av et år. Ronny liker alt som er fjernstyrt.
Randi Helene Haugrim
Randi Helene Haugrim Prosjektleder
Randi begynte som lærling i 2011, bestod svenneprøven med glans og er den første i bransjen med Mesterbrev i profileringsdesign. Glad i bil og kalles GT-Sara av kolleger.
Kenneth Wangen
Kenneth Wangen Produksjonsmedarbeider
Kenneth begynte hos oss i 2001. Han jobber med fres- og isoporproduksjon og er Logotrykks «Reodor Felgen». Veldig nøye. Liker å mekke motorsykkel på fritiden og har mere verktøy enn de fleste bilverksteder.
Stefan De Boer
Stefan De Boer Produksjonsmedarbeider
Stefan startet i Logotrykk i 2015. Jobber med print og flatbed og et ordensmenneske. Stefan er en glad gutt fra Nederland og kom til Norge pga. kjærligheten. Loppegeneral og fotballpappa.
Lars Einar Evavold
Lars Einar Evavold Produksjonsmedarbeider
Lars Einar har vært hos oss siden 2013 og jobber med print og folieproduksjon. Alltid positiv og hjelper til der det trengs. Lars Einar liker å pusse opp og heier på Manchester United.
Gro Aamodt
Gro Aamodt Produksjonsmedarbeider
Gro er den som har vært hos Logotrykk lengst, helt siden 1982. Hun har derfor bøttevis med erfaring og husker dessuten alt. Jobber med folieproduksjon og er en mester på å plukke småtekster. Tidligere håndballstjerne.
Daniel Refsnes
Daniel Refsnes Produksjonsmedarbeider
Jobbet som vikar på Logortykk fra 2015 – 2016. Så fikk vi gleden av å få han med på laget igjen i 2018. Daniel jobber i produksjonen med folie og ferdiggjøring. Han spiller i band og er super sterk.
Charlotte Methi-Svensson
Charlotte Methi-Svensson Produksjonsmedarbeider
Charlotte begynte som lærling i 2019, og har nå bestått svenneprøven med god margin. Til tross for å være yngst på laget er hun pliktoppfyllende og dyktig. Hun trives best i Hemsedal eller på hesteryggen. Charlotte er fortiden på folkehøyskole og lever livets glade dager.